VOOR BROODJESLUNCH & -MANDEN / SOEP / SALADES KAN U TERECHT BIJ DE PURE LUNCH KLIK HIER

Taste @ Home

Taste@Home biedt verschillende formules aan waaronder kok aan huis, recepties met tongstrelende hapjes, catering, bedrijfslunch, kookworkshop, wijndegustaties, bij U thuis, op locatie of op kantoor. Deze formules bieden wij aan in verschillende prijscategorieën. Laat U alvast leiden door onze voorbeelden en suggestiemenu’s.

Voor bijkomende informatie en formules op maat, kan U ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij maken met plezier uw offerte naar wens.


Chef Carl Nulens

Carl Nulens

Carl Nulens genoot een opleiding aan de Hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde. Uw garantie zijn Carl's referenties waaronder Laureaat Beste Junior Kok van Vl, Laureaat "British Lambmeat".

Carl deed zijn ervaring op in volgende restaurants: Le Chapon Fin** te Thoissey Frankrijk, Chef Domain du chateau de Fraineux* te Nandrin, Sous-chef La Cravache d'Or** te Brussel, Sous-chef L'Oasis** te Brussel, Chef Tropical te Barcelona Spanje, Chef Faculty Club Universiteit Leuven, Chef 't Oud Gemeentehuis te Hansbeke en Chef ’t Robbeke te Lotenhulle.Formules "Taste @ Home"


Kok aan huis

Mensen ontvangen graag vrienden, familie of zakenrelaties in hun eigen huishoudelijke persoonlijke sfeer. Er is minder tijd om uren achter het fornuis te staan en boodschappen te doen. Men wil liever met de gasten genieten en de culinaire hoogstandjes overlaten aan een chef-kok die bij U thuis komt koken.

Alle gerechten en menu’s worden huisbereid met verse producten van de beste kwaliteit!
Wilt U uw genodigden op een gastronomische manier verrassen? Doe dan beroep op Taste@Home.

Recepties

Een feest bij u thuis, op locaties, voor familie of vrienden, een zakelijk evenement, “De Pure Lunch By Taste @ Home” biedt een professionele en onberispelijke service aan. Voor meer info klik hier.

Taste @ Home "DELUXE"

Een uniek romantisch diner, volledig privé en in alle rust met jullie tweetjes, dan is Taste@home”DELUXE” iets voor jullie.
Op een unieke locatie of in jullie eigen nestje een diner voor 2 personen, all-in. Champagne, luxe hapjes, culinair menu, aangepaste wijn, mignardises en een persoonlijke service.
Origineel als cadeaubon. Vraag vrijblijvend meer uitleg.

Bedrijfslunch

U hebt genodigden op kantoor of in uw bedrijf maar niet de tijd om uitgebreid met hen te gaan tafelen.
Laat dan de chef kok van “De Pure Lunch By Taste@home” een verzorgde lunch klaarmaken. Deze uitstekende service bieden wij aan in verschillende prijscategorieën, indien gewenst met aangepaste wijnen, met of zonder bediening.

Wat dacht U van een extra motivatie voor uw eigen groep van medewerkers met een walking dinner met verfijnde hapjes.
Neem vrijblijvend contact op, wij verschaffen U met plezier meer uitleg.

Kooklessen & -workshop

Kooklessen en -workshop worden georganiseerd voor particulieren en bedrijven in teambuilding. Vanaf 8 personen. Voor bijkomende info kan U ons steeds contacteren.

Wijndegustaties

Wijndegustaties worden op maat georganiseerd. In samenwerking met gespecialiseerde wijnhandelaars, aanvullend met culinaire hapjes. Voor meer info kan U ons steeds contacteren.

Culinaire reizen

Wij organiseren culinaire reizen op maat. Contacteer ons voor bijkomende info.