Over de chef

Filosofie achter het witte schort

Carl Nulens genoot een opleiding aan de Hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde.


Uw garantie zijn Carl's referenties waaronder Laureaat Beste Junior Kok van Vl, Laureaat "British Lambmeat".

Carl deed zijn ervaring op in volgende restaurants: 

Le Chapon Fin** te Thoissey Frankrijk
Chef Domain du chateau de Fraineux* te Nandrin Sous-chef La Cravache d'Or** te Brussel 
Sous-chef L'Oasis** te Brussel
Chef Tropical te Barcelona Spanje
Chef Faculty Club Universiteit Leuven
Chef 't Oud Gemeentehuis te Hansbeke 
Chef 't Robbeke te Lotenhulle.

122317256_387157152319868_3586136535447355244_n_edited.jpg
 
122020711_261221458619713_3268622058468802236_n.jpg

Pauline Nulens genoot zelf van een opleiding patisserie aan de Hotelschool in Gent, het creatieve en vernieuwende gedeelte neemt zij voor haar rekening.
Ze staat ook in om jullie bestellingen vlot te laten verlopen. Zij helpt bij al jullie vragen, zorgt dat de klant altijd tevreden is en beheert de social media.
Aarzel dus zeker niet om uw vragen te stellen via één van onze platformen.

 

Samen vormen wij het perfecte team om aan al uw wensen te voldoen