top of page
Over de chef
Filosofie achter het witte schort
Carl Nulens genoot een opleiding aan de Hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde.
Uw garantie zijn Carl's referenties waaronder Laureaat Beste Junior Kok van Vl, Laureaat "British Lambmeat".
Carl deed zijn ervaring op in volgende restaurants:
Le Chapon Fin** te Thoissey Frankrijk
Chef Domain du chateau de Fraineux* te Nandrin Sous-chef La Cravache d'Or** te Brussel
Sous-chef L'Oasis** te Brussel
Chef Tropical te Barcelona Spanje
Chef Faculty Club Universiteit Leuven
Chef 't Oud Gemeentehuis te Hansbeke
Chef 't Robbeke te Lotenhulle.

Over ons: Over

Pauline Nulens genoot zelf van een opleiding patisserie aan de Hotelschool in Gent, het creatieve en vernieuwende gedeelte neemt zij voor haar rekening.
Ze staat ook in om jullie bestellingen vlot te laten verlopen. Zij helpt bij al jullie vragen, zorgt dat de klant altijd tevreden is en beheert de social media.
Aarzel dus zeker niet om uw vragen te stellen via één van onze platformen.
Over ons: Afbeelding
Samen vormen wij het perfecte team om aan al uw wensen te voldoen
Over ons: Tekst
bottom of page